------------------------------------------
▶▶▶▶ Zrozena z ohně 1 CE ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Zrozena z ohně 1 CE IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ hack s neobmedzenými zdrojmi ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Zrozena z ohně 1 CE 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Páči sa mi hra, ale nepáčilo sa mi, že som za ňu musel zaplatiť dvakrát. Ak je tam napísané 2,99 $ za plnú hru, tak to je to, čo hľadám. Neotočiť sa a zaplatiť 4,99 $, aby ste mohli začať odznova od prvej hry. Prvá hra mala byť plná hra.Prestaňte hovoriť polovičnú cenu, keď viete, že to nie je pravda. Účtujte nám jednu cenu. Ale niektoré nové hry nás už omrzeli z tých istých. Ďakujem za vaše časy
Milujem to😃
Milujte všetky svoje hry, kúpili ste si všetky, prosím vydajte nové
Zábavná hra
Veľmi životne vyzerajúca skvelá animácia
FANTASTICKÉ!!!!!!!
Darkness and Flame 1 CE Phiêu lưu uluyTAK VEĽMI SKLAMANÝ!!! Ustavične zamrzol A dokonca HAVAR! Dokončenie trvalo 3 dni LEN preto, že ma unavilo reštartovať hru! Má skryté objekty a morfujúce objekty. TAKÉ tmavé, takže bolo také ťažké ich vidieť, takže som hľadal zberateľské predmety, ale ani som sa neobťažoval s morfovaním! So VŠETKÝMI problémami a závadami to URČITE NEstojí za tú premrštenú CENU!!! Nebudem hrať túto HRU ZNOVA ako zvyčajne!!!
Skvelá hra a grafika, nie zlý nákup s dobrými náročnými hádankami.
Jedna z najlepších hier, aké som kedy hral. Musí hrať hru so všetkými zvončekmi a píšťalkami. Milujem všetky scény!,
Zvyčajne hrám alawar alebo veľkú rybu, ale hry bn5 ich prevyšujú
ÚŽASNÝ
Ďalšie skvelé dobrodružstvo. Premárnite hodiny s obrovským pocitom spokojnosti po dokončení. Pokračujte prosím.
Je skvelé použiť svoju myseľ na riešenie vecí. Skvelá hra. Odporúčané odo mňa.
Je to skvelá hra, ktorú nemožno kritizovať.
Samice znejú ako na héliu.
Darkness and Flame 1 CE Aventure sbhZaujímalo by vás, či existuje 2. kapitola? Proste to skončilo bez vyriešenia dejovej línie.
Ďalšia skvelá hra od 5BN. Majú tieto hry až po výtvarné umenie. Mapa je skvelá, najmä s ikonou zbierkových predmetov, takže viete, čo sa našlo, pretože pri dlhej hre niekedy stratíte prehľad. Príbeh bol dobrý, ale mal som pocit, že ohnivý vták by sa dal využiť viac. Všetky hry boli skvelé. Jediná drobná drobnosť v hrách 5BN je, že nevidíme, ako sa postavy rozprávajú medzi sebou. BG bolo zvláštne, keďže ten chlap nie je v hlavnom príbehu, dúfal som, že to bude zadný príbeh mamy/strýka. Celkovo tho - musíte hrať!
Goat Simulator 模擬 tglToto musí byť moja obľúbená adventúra pre Android, ktorú som doteraz hral. Vynikajúca grafika, skvelý príbeh, veľmi dobré hádanky a nepreplnené HOPmi. Toto je jedna z mála hier, ktorej pokračovanie aktívne hľadám.
Brilantné a hodnota za peniaze.
Milujem túto hru!
Skvelá hra. Hladká hra, zaujímavé hádanky.
Zábavné hrať!
Zvuk je rušený, počujem stále dokola tú istú reč viacerými hlasmi. Hra je veľmi pomalá
Ďalší skvelý výkon od týchto chlapcov a dievčat. Táto hra má všetky zvončeky a píšťalky. Skvelá príbehová línia, nádherné umelecké diela, žiadne oneskorenie medzi scénami, teleportačná mapa, strategický sprievodca, morfovanie predmetov, zberateľské predmety, bonusová kapitola, dobrá dĺžka hry ............ Čo viac si môžete priať v hra?
Milujem to tak veľmi, že to môžem hrať desaťkrát
Výborná hra so skvelou grafikou, pekným príbehom a množstvom hádaniek. Veľmi dobre vyrobené a poskytne vám dni hrania a zábavy.
Milujte príbeh. Skvelá grafika. !!!
5* grafika, hlavný príbeh, hlavná hrateľnosť, možnosti prispôsobenia, hádanky atď. Toto NIE JE nudné HOG ako tie, ktoré chrlia BFG, GH, Alawar, atď. Hry od tohto vývojára sú VŠETKY vynikajúce a prevyšujú väčšinu, imho. Nie Myst, ale slušné, napriek tomu. Bonusová hra mala slušnú dĺžku, ale chýbali jej logické výzvy v hlavnej hre, čo je štandard. Všetky ostatné série mám vo svojom zozname želaní; dostať ďalšiu. 💕😊
Majte všetky svoje série N.Y. a niekoľko ďalších. Najlepšie hry, ktoré od vás neustále prichádzajú. Vďaka
Je to pekný príbeh a je ľahké ho sledovať. Nemôžem sa dočkať, až to zopakujem.. 05/07/21 robím to s plnou verziou...skvelý príbeh a oveľa lepší..
Prial by som si, aby táto spoločnosť mala nové hry častejšie. Hry sú vždy zábavné. Obzvlášť sa mi páči, že zahŕňajú všetky etnické skupiny. Len veľký výrobca hier, ktorý to robí.
Najlepšia hra akú som hral za dlhú dobu!
Vyrobte ich viac a cena je skvelá a lacnejšia ako iné hry, ktoré ste vyrobili. Myslím, že jeden, ktorého cena je v poriadku, si kúpi veľa, čo je úplný opak tých drahých.. pokračuj v dobrej práci 😍